June 18, 2007

Βοηθήστε,απλά με το Nickname σας..

Από Logothetis Valasakis στην κατηγορία Τεχνολογίες ακριβώς στις 6:59 pm

Όλοι όσοι χρησιμοποιείτε Instant Messaging services μπορείτε να προσφέρετε στον αγώνα κατά του Aids, του Global Warming, της Unicef και του Ερυθρού Σταυρού κτλ. αλλάζοντας το “Display Name” που εμφανίζεται στο MSN Live Messenger.

Έτσι εάν το username σας που εμφανίζεται στο display name έως τώρα είναι π.χ. “Tude Palma”, τότε βάζοντας ένα επίθεμα απο τα παρακάτω, βοηθάτε στον συγκεκριμένο τομέα, κάνοντάς το “Tude Palma *unicef” για παράδειγμα (βοήθεια στον αγώνα της Unicef).

change display name

Πως γίνεται κάτι τέτοιο? Κάθε φορά που κάνετε chat έχοντας αλλάξει το display name σας, εκτός του ότι εμφανίζεται δίπλα στο username σας το εικονίδιο im icon, η Microsoft δίνει ένα μέρος της διαφημιστικής της καμπάνιας σε αυτούς τους οργανισμούς, χωρίς περιορισμούς στο donation. Έτσι λοιπόν, όσοι περισσότεροι το υιοθετήσουν, τόσο το καλύτερο!

Μπορείτε να επιλέξετε από τον παρακάτω πίνακα, που μπορείτε να τον βρείτε σε αυτή την σελίδα, τους κωδικούς που θα ακολουθούν το username σας:

Text Code Cause
*bgca Boys & Girls Clubs of America
*naf National AIDS Fund
*9mil ninemillion.org
*help StopGlobalWarming.org

Το είδα στο http://www.wiggler.gr/2007/06/18/im-making-a-difference/


buzz it!



Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function similar_posts() in /home/dude/public_html/wp-content/themes/logothetis/comments.php:1 Stack trace: #0 /home/dude/public_html/wp-includes/comment-template.php(1532): require() #1 /home/dude/public_html/wp-content/themes/logothetis/index.php(33): comments_template() #2 /home/dude/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/dude/publ...') #3 /home/dude/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/dude/publ...') #4 /home/dude/public_html/index.php(17): require('/home/dude/publ...') #5 {main} thrown in /home/dude/public_html/wp-content/themes/logothetis/comments.php on line 1