October 6, 2008

ZEITGEIST, THE MOVIE

Από logothetis στην κατηγορία movies ακριβώς στις 9:09 pm
ZEITGEIST, THE MOVIE

zeitgeist

Ήθελα καιρό να δω το ZEITGEIST, THE MOVIE αλλά δεν έβρισκα τον χρόνο.ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΤΗΚΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΣΤΗΚΑ,ΧΑΛΆΣΤΗΚΑ αλλά και με ταρακούνησε ώστε από την πλευρά μου να κάνω ότι μπορώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Και αν για κάποιο ,πολύ σεβαστό λόγο θεωρείτε τα θρησκευτικά ζητήματα πολύ ευαίσθητα , απλά δείτε το δεύτερο και το τρίτο μέρος.Μπορείτε να το δείτε εδώ με ελληνικούς υπότιτλους GREEK (1) (2) (3)

Και αφού το δείτε μοιραστείτε το με τους φίλους σας,διαδώστε το,συζητήστε το, προβληματιστείτε.Εμείς ήδη αποφασίσαμε να κάνουμε κάποια αντίτυπα και να τα μοιράσουμε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

To πρώτο της κομμάτι της ταινίας όπως προείπα αναφέρετε στην Θρησκεία,το δεύτερο στην 11 Σεπτεμβρίου και γενικότερα σε στημένα γεγονότα ώστε να γίνουν αφορμές για πολέμους που θα φέρουν έσοδα σε συμφέροντα και το τρίτο μέρος αναφέρετε στο τραπεζικό σύστημα.

Η ταινία φτιάχτηκε για μη κερδοσκοπικούς λόγους , χωρίς πνευματικά δικαιώματα , και το θετικό της είναι ότι απλά παραθέτει στοιχεία χωρίς να προσπαθεί να κατευθύνει την σκέψη σου.Άλλωστε και οι ίδιοι δημιουργοί αναφέρουν

Με τα παραπάνω στο νου, ελπίζω πως οι θεατές δε θα λάβουν αυτό που θα δουν ως την αλήθεια, αλλά θα ψάξουν και θα σκεφτούν για τον εαυτό τους, γιατί η αλήθεια δεν λέγεται… κατανοείται.

Για ακόμη μια φορά ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ!!!
Περισσότερα εδώ http://www.zeitgeistmovie.com/


buzz it!4 σχόλια »

  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ZEITGEIST..,ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ..ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ! ΠΧ ΑΣΣΟΥΑΝ=ΝΑΟΥΣΑ, ΣΟΥΕΖ=ΖΕΥΣ ΚΛΠ. ΟΛΕΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΣΙΡΙΣ=ΣΕΙΡΙΟΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΧ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!

  Comment by ITHANHAWK9 — November 18, 2008 @ 6:38 pm
  ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ, Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.. …ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ.. “ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΠΟΙΜΝΙΟΝ! ΤΑ ΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΑΡΠΑΞΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ”. ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ, ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΕΩΣ. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ” ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΝ ΓΕΓΟΝΕΝ Ο ΠΡΟ ΑΙΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΩΝ ΘΕΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ, ΠΙΣΤΕΨΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΓΑ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΗ.. ..ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΤΟΥ “ΠΕΡΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ”.. ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η “ΔΥΝΑΜΗ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΧ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΘΕ ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ..ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΘΕΙΣΘΩ..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ή ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΧ ΤΟ ΑΛΛΟ!!! ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!”ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗ ΠΙΣΤΗ;;;” ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΚΑΘΑΡΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΚΛΑΨΤΕ.. . ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΙΓΑΝ ! ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕΣΑ, ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ, ΜΠΑΡ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΛΠ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ..ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ..Ο ΛΗΣΤΗΣ! ..ΑΣ ΔΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΠΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.. ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΔΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ! ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ Ε ?! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ.-

  Comment by ITHANHAWK9 — November 18, 2008 @ 6:46 pm
  ΨΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΟΥ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ” Ή ΘΕΟΣ ΠΑΣΧΕΙ Ή ΤΟ ΠΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑΙ ΤΩΡΑ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!-, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ, ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ ΕΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΥΣΕ.
  — ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΛΙΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ..ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ” ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”!( ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ).

  Comment by ITHANHAWK9 — November 18, 2008 @ 7:18 pm
  Μπορείς να μου στείλεις στο παραπάνω μειλ κάποια διεύθυνση από όπου να μπορέσω να τα γράψω σε ένα CD ή DVD? Αλλά με ελληνικούς υποτίτλους. Και να είναι σε ένα μέρος . Μέχρι τώρα το βρίσκω
  Α) Χωρίς ελληνικούς υποτίτλους
  Β) σε φόρμα που δεν το παίζει το player
  Γ) σε τρία μέρη ξεχωριστά
  Δ) από το YOUTUBE και το GOOGLE VIDEO δεν έχουν λινκς για κατέβασμα
  Ε) με VEOCH που το κατέβασα έκοψε τους ελληνικούς υποτίτλους
  Ζ) τρέχει μπροστά η εικόνα και με διαφορά πολύ μεγάλη ακλουθεί ο ήχος
  Κλπ κλπ κλπ
  Παρακαλώ οι οδηγίες να απευθύνονται σε κάποιον που ΔΕΝ έχει γνώσεις για υπολογιστές.
  Ευχαριστώ

  Comment by Μιχάλης — January 16, 2009 @ 5:37 pm
Το σχόλιο σας